ZKZC-1
ZKZC-2
ZKZC-3
Gas meter valve

Katup meteran gas

Gas pipeline valve

Katup pipa gas

Safty product

Produk aman

Accessories

Aksesoris

kok milih kita

babagan awake dhewe

Chengdu Zhicheng Technology Co., Ltd.

Nganggo pengalaman R&D sing jero babagan kontrol gas sing cerdas sajrone luwih saka 20 taun, Chengdu Zhicheng Technology Co., Ltd wis menehi sumbangan gedhe kanggo njamin keamanan lan panggunaan gas sing dipercaya ing kabeh lapangan sing gegandhengan.Didhukung dening pengalaman ekstensif ing panyedhiya solusi, kita ngirim produk lan layanan khusus sing mbantu para pelanggan entuk pengalaman sing luwih apik babagan pangembangan gas sing cerdas.Zhicheng darmabakti kanggo promosi kontrol gas sing dipercaya lan cerdas, kanthi konsep inti babagan kualitas, keamanan, lan stabilitas.

  • ChengduZhichengTechnologyCo
  • 20<sup>+</sup><span>Y</span> 20+Y

    Pengalaman R&D

  • 8<sup>+</sup><span>M</span> 8+M

    Produksi taunan

  • 8/24 <span>H</span> 8/24H

    Respon Cepet

  • 200<sup>+</sup> 200+

    mitra

aplikasi

  • Gas Supply

    Pasokan Gas

  • lntelligent ioT

    IoT cerdas

  • Smart City

    Kutha pinter

  • Gas Safety

    Keamanan Gas

warta paling anyar

Kepiye Cara Pilih Katup kanggo Meter Gas Sampeyan?

Katup motor dipasang ing meter gas.Umumé, ana telung jinis meter gas rumah tangga: 1. tutup tutup tutup kanthi cepet;2. katup mateni gas normal;3. katup bal motor.Kajaba iku, yen meter gas industri kudu diadaptasi, katup meter gas industri dibutuhake ...

Apa sing bisa ditindakake dening aktuator katup listrik?

Ing konteks pertanian cerdas lan pangembangan kutha cerdas, aktuator katup listrik bisa menehi dhukungan penting kanggo ningkatake praktik cerdas.Nggawe lingkungan sing becik iku penting kanggo kesehatan potong, nanging njaga lingkungan sing stabil lan apik bisa dadi angel ...
liyane +

Zhicheng Rawuh ing Ekspo GAS & PEMANASAN CHINA 2021: Ningkatake Proses Gas Cerdas

Pameran (24th) GAS & HEATING CHINA 2021 dianakake ing Pusat Ekspo Internasional Hangzhou dening Asosiasi Gas China, saka 27 nganti 29 Oktober 2021, lan Zhicheng wis nampilake macem-macem produk lan teknologi canggih.Iki minangka industri gas taunan paling gedhe ...
liyane +