ZKZC-1
ZKZC-2
ZKZC-3
Katup meter gas

Katup meter gas

Katup pipa gas

Katup pipa gas

Produk aman

Produk aman

Aksesoris

Aksesoris

kok milih kita

babagan awake dhewe

Chengdu Zhicheng Technology Co., Ltd.

Nganggo pengalaman R&D sing jero babagan kontrol gas sing cerdas sajrone luwih saka 20 taun, Chengdu Zhicheng Technology Co., Ltd wis menehi sumbangan gedhe kanggo njamin keamanan lan panggunaan gas sing dipercaya ing kabeh lapangan sing gegandhengan.Didhukung dening pengalaman ekstensif ing panyedhiya solusi, kita ngirim produk lan layanan khusus sing mbantu para pelanggan entuk pengalaman sing luwih apik babagan pangembangan gas sing cerdas.Zhicheng darmabakti kanggo promosi kontrol gas sing dipercaya lan cerdas, kanthi konsep inti babagan kualitas, keamanan, lan stabilitas.

  • ChengduZhichengTechnologyCo
  • 20 <sup>+</sup> <span>Y</span> 20+Y

    Pengalaman R&D

  • 8 <sup>+</sup> <span>M</span> 8+M

    Produksi taunan

  • 8/24 <span>H</span> 8/24H

    Respon Cepet

  • <sup>200+</sup> 200+

    mitra

aplikasi

  • Pasokan Gas

    Pasokan Gas

  • IoT cerdas

    IoT cerdas

  • Kutha pinter

    Kutha pinter

  • Keamanan Gas

    Keamanan Gas

kabar paling anyar

Ngendi Asale Gas Alam?

Ngendi Asale Gas Alam?

Gas alam minangka bahan bakar utama ing urip saben dinane wong, nanging mung sawetara wong sing ngerti asale saka ngendi gas alam kasebut utawa carane ditularake menyang kutha lan omah.Sawise gas alam wis diekstrak, cara sing paling umum yaiku nggunakake pipa jarak jauh utawa truk tangki kanggo ngeterake gas alam cair ...

Ngendi Asale Gas Alam?

Gas alam minangka bahan bakar utama ing urip saben dinane wong, nanging mung sawetara wong sing ngerti asale saka ngendi gas alam kasebut utawa carane ditularake menyang kutha lan omah.Sawise gas alam wis diekstrak, cara sing paling umum yaiku nggunakake pipa jarak jauh utawa truk tangki kanggo ngeterake gas alam cair ...
liyane +

Chengdu Zhicheng ing World Clean Energy Equipment Conference

Konferensi Peralatan Energi Bersih Dunia 2022 dianakake ing Deyang, Sichuan, China wiwit tanggal 27 nganti 29 Agustus.Akeh peserta pameran kondhang saka njero lan luar negeri sing nampilake teknologi canggih lan aplikasi energi resik, kalebu nuklir, angin, hidrogen, lan gas alam.Chengdu Zhich...
liyane +