12

produk

Wifi Wireless kontrol katup pinter

Nomer Model: SC-A1W

Katrangan singkat:

Kontroler tutup cerdas nirkabel yaiku manipulater, sing bisa dipasang nganggo katup bal manual ing pipa.Pangguna bisa mbatalake ngontrol mbukak lan nutup tutup ing APP liwat WIFI.Ing wektu sing padha, bisa nyambung karo gas pinter utawa weker bocor banyu, soket pinter.Nalika bocor, bisa kanthi otomatis nutup tutup gas utawa banyu, supaya resiko safety lan karusakan property.


Detail Produk

Tag produk

Kontrol katup cerdas-Kanggo omah sing cerdas

Kontroler samrt kalebu peralatan contolling lingkungan sing cerdas, sing bisa disambungake karo weker bocor gas utawa banyu.nalika bocor, bakal nampa sinyal saka ngawasi euipments kayata weker gas utawa banyu lan nutup tutup ing wektu.Pangguna uga bisa ngontrol aktuator kanthi jarak jauh kanthi APP sanajan Wifi.

sc01 (10)
sc01 (1)

Wire disambungake kontrol tutup pinter Advantages

1. Gampang diinstal, Sampeyan bisa kanthi cepet entuk kontrol cerdas tanpa ngganti tutup anyar.
2.Unik dipikir, Iku pilihan sing luwih apik kanggo ngarep pinter.
3. fungsi Extended, papan cadangan kanggo improvment luwih cerdas.
Biaya 4.Lower, Wire connect jinis nahan fungsi inti lan mbusak beyo ekstra.
5. Komunikasi kabel karo macem-macem weker linkage
6.sambungan WIFI powered by TUYA

Pilihan Produksi

1. Kontrol katup jinis standar
2. weker gas utawa banyu sing disambung

sc01 (3)

Pemasangan pengontrol katup

sc01 (2)

Kontrol katup * 1

Braket * 1 set

M6×30 meneng *2

1/2" ring karet * 1 (opsional)

Kunci heksagonal * 1

sc01 (4)

nalika tabung 1-inch, ring karet kudu digunakake nang krenjang.nalika tabung 1/2 '' utawa 3/4 '', mung kanggo njupuk dering karet kanggo ndandani krenjang liwat 2 sekrup

Nyetel posisi controller,
Mesthekake poros output saka manipulator
Lan garis tengah poros tutup
Garis koaksial

tabung kurang saka 21mm, sub-aksesoris kudu digunakake.

sc01 (7)

Kontrol katup * 1
Braket * 1 set
M6×30 meneng *2
1/2" ring karet * 1 (opsional)
Kunci heksagonal * 1

sc01 (9)

1, sijine ring karet ing tabung

2, ndandani krenjang ing ring karet

3, ngencengi meneng.

Klep kupu

sc01 (12)

1, sijine kunci

2, ngganti kunci katup kupu-kupu, lan kencengake sekrup.

3, ndandani kunci kanggo katup kupu

Mark: liwat meneng kanggo nyetel jembaré kunci tutup kupu

sc01 (13)

Spesifikasi Teknik

Suhu operasi: -10 ℃ -50 ℃,
Kelembapan lingkungan operasi: <95%
Tegangan operasi 12V
Operasi saiki 1A
Tekanan maks 1.6Mpa
torsi 30-60 Nm
wektu mbukak 5~10s
wektu nutup 5~10s
Tipe pipa 1/2'3/4'
Tipe katup Katup bola kunci datar, katup kupu-kupu
Cara kontrol  WIFI, sambungan kabel

Aplikasi

sc01 (8)

→ kontrol katup banyu

sc01 (10)

→ kontrol katup gas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: