banner

Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

R&D

Pira wong ing departemen teknis sampeyan?Apa kualifikasi sing padha duwe?

ZHICHENG duwe tim R&D profesional kanthi 10 karyawan, 5 wong sing duwe gelar master utawa luwih, 5 wong sing gelar sarjana, lan 7 wong sing duwe sertifikat kualifikasi insinyur menengah.Kabeh teknisi wis pirang-pirang taun kerja ing lapangan sing relevan, mula dheweke wis berpengalaman.Departemen teknis darmabakti kanggo menehi saran teknis, solusi, uga perbaikan lan nganyari produk.Yen sampeyan duwe pitakon babagan teknologi sing ana gandhengane karo produk, kita uga bisa menehi komunikasi teknis.

Kanggo informasi luwih lengkap, manggahubungi kita.

Sepira kerepe produk sampeyan dianyari?

Anggota tim R&D kita duwe proyek sing direncanakake saben taun, saliyane iku, syarat pelanggan uga dadi alasan kanggo nganyari produk.Dadi yen sampeyan duwe panjalukan kanggo ngganti produk, manggahubungi kita.

Layanan

Apa sampeyan bisa nggawe modifikasi produk miturut syarat kita?

ya wis.Kita bisa nyedhiyani layanan selaras.Contone, katup sing dibangun kanggo meter gas pinter kabeh disesuaikan ing pirang-pirang kasus, mula kita bakal nyetel katup supaya bisa adaptasi karo kabeh jinis meter gas pelanggan.Produk liyane uga bisa diowahi sethithik.
Kanggo informasi luwih lengkap, manggahubungi kita.

Apa produk bisa nggawa logo pelanggan?

ya wis.Yen sampeyan seneng karo produk kita lan mutusake kanggo pesen barang nganti tingkat jumlah tartamtu, produk kita bisa nggawa logo sampeyan.
Kanggo ngerteni jumlah sing tepat, manggahubungi kita.

Apa alat komunikasi online sing sampeyan duwe?

Kita bisa nggunakake Email, Alibaba, WhatsApp, LinkedIn, WeChat, Skype, lan Messenger.Yen sampeyan butuh kontak video utawa audio, kita bisa nggunakake Teams, Tencent Meeting, utawa Wechat Video kanggo nyambung.
Sampeyan bisahubungi kitakene.

Produksi

Suwene wektu pangiriman normal?

Wektu pangiriman bakal beda-beda gumantung saka cara transportasi.Wektu kiriman kanggo conto bakal sajrone seminggu.Kanggo produksi massal, kira-kira 15 dina bakal dijupuk kanggo kesiapan barang, lan barang kasebut bakal dikirim sawise nampa pembayaran pungkasan.
Kanggo informasi luwih lengkap, manggahubungi kita.

Apa sampeyan duwe MOQ kanggo produk?Apa jumlah minimal?

ya wis.Jumlah pesenan minimal beda-beda kanggo saben produk.Manggahubungi kita.langsung.

Apa kapasitas sampeyan?Sepira gedhene skala sampeyan?

Produktivitas kita tekan udakara 600.000 klep saben wulan.Pabrik kita kalebu area 12 ewu meter persegi.Kita tansah ngirim produk kualitas ing wektu.
Kanggo informasi luwih lengkap, manggahubungi kita..

Apa sing mbedakake produk sampeyan saka kanca-kanca?

Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman R&D, akumulasi teknologi sing luwih jero ana ing mburi produk kita.Kita tansah ngupayakake kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, mula produk kita ora mung kualitas sing luwih apik, nanging uga bisa disesuaikan lan diowahi miturut syarat pelanggan.Kajaba iku, kita duwe tim teknis sing apik kanggo mbantu para pelanggan ngatasi masalah sing gegandhengan karo produk kapan wae.Mulane, kita ora mung bisa nyedhiyakake produk, nanging uga layanan kanggo para pelanggan.
Kanggo sinau luwih akeh kaluwihan, manggahubungi kita..

Kontrol kualitas

Apa piranti tes sing diduweni perusahaan sampeyan?

Kita duwe laboratorium independen sing dilengkapi macem-macem peralatan tes.Proyektor pangukuran, ruang suhu, lan akeh instrumen liyane digunakake kanggo njamin akurasi tes.Kajaba iku, jalur produksi uga dilengkapi piranti uji coba sing cocog kanggo njamin kontrol kualitas kabeh proses produksi.
Kanggo informasi luwih lengkap, manggahubungi kita..

Apa standar QC sampeyan?

Kita nggunakake 100% cara inspeksi lengkap, kabeh produk bakal dites lan qualified sadurunge ninggalake pabrik.
Kanggo informasi luwih lengkap, manggahubungi kita..

pambayaran

Apa cara pembayaran sing bisa ditampa saka perusahaan sampeyan?

Kita ndhukung pesenan lan pambayaran liwat situs web internasional Alibaba, platform Alibaba ndhukung macem-macem cara pembayaran.Kajaba iku, kita ndhukung T / T Advanced.
Yen sampeyan kudu rembugan cara pembayaran liyane, pleasehubungi kita..

Tanggung jawabe

Apa status sampeyan ing antarane kanca-kanca?

Kita minangka salah sawijining produsen katup meter gas paling gedhe ing China.Kita wis nglumpukake pengalaman 20 taun ing lapangan katup meter gas lan wis dadi pimpinan ing industri iki.

Kepiye perusahaan sampeyan njaga rahasia informasi pelanggan?

Perusahaan kita menehi perhatian marang rahasia data pelanggan.Mung wong tartamtu sing duwe akses menyang informasi klien lan kabeh komputer ing perusahaan kita dilengkapi sistem enkripsi kanggo mesthekake yen dokumen lan informasi klien ora bakal bocor.