12

produk

Gas meter Konektor suhu dhuwur

Nomer Model: SC-A1W

Katrangan singkat:

Nomer Model:Gas meter Konektor suhu dhuwur

Pambuka:

Konektor iki bisa digunakake ing meter gas, sing bisa nyambungake sirkuit ing njero lan njaba meter gas.Apa bedane yaiku konektor iki bisa tahan suhu dhuwur 650 ℃ (ignition gas alam) tanpa bocor, kanthi ngilangi risiko bledosan gas sing disebabake iki.Jumlah pin konektor iki bisa disesuaikan


Detail Produk

Tag produk

Panggonan instalasi

Konektor tansah dipasang ing cangkang meter gas.

Dibangun ing motor bal katup kang Advantages

1. Toleransi suhu dhuwur (650 ° C)

2. Sambungan stabil

3. Konduktivitas listrik sing apik

4. Good sealing kinerja

5.Full pin kustomisasi: saka 2 Pin kanggo 10 Pin

Konektor lanang iki bisa disambungake karo konektor wadon sing cocog kaya sing kapacak ing ngisor iki.Konektor lanang kudu dipasang ing cangkang meter, lan plug wadon bisa disambungake karo katup lan sensor liyane ing meter gas.Konektor lanang tumindak minangka sambungan antarane njero lan njaba kasus lan segel marang bocor gas.

asdada

Aplikasi

Male and female connector
Connection with femal connector
Conector installation
Male connector and plug

Spesifikasi Teknik

Tipe adaptor: Meter Gas Kab
Rentang tekanan kerja: 0~75kPa (750mbar)
Suhu operasi: -25°C~+650°C
Kebocoran internal: <0,0005L/h (750mbar)
Sakumur urip: ≥10 taun

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produk sing gegandhengan