12

produk

Katup Motor Shut-off sing dibangun kanggo meter Gas Smart

Nomer Model: RKF-4Ⅱ

Katrangan singkat:

Nomer Model:RKF-4Ⅱ Katup Motor Shut-off Dibangun kanggo meter Gas Smart
Produk iki minangka katup khusus sing dipasang ing meter gas kanggo ngontrol pedhot gas.Produk iki nganggo desain sworo seru lan ora nggunakake sekrup, sing ningkatake resistensi korosi.Bisa dipasang ing macem-macem spesifikasi meter gas.Kajaba iku, nduweni karakteristik biaya murah lan mundhut tekanan rendah.


Detail Produk

Tag produk

Panggonan instalasi

Katup motor bisa dipasang ing meter gas cerdas.

Valve installation

Kaluwihan produk:

Dibangun ing meneng Motor Valve kang Advantages
1. penurunan tekanan rendah
2. struktur Stabil Tekanan Max bisa tekan 200mbar
3. Bentuk cilik, gampang dipasang
4. Biaya murah
5.Snap desain karo resistance teyeng dhuwur

Pandhuan kanggo Gunakake

1.Two-line, papat-line lan limang-line model kasedhiya kanggo jinis tutup.Kabel abang disambungake menyang daya positif (utawa daya negatif), lan kabel ireng disambungake menyang daya negatif (utawa daya positif) kanggo mbukak tutup (khusus, iku bisa disetel miturut kabutuhan customer).2 utawa 3 kabel liyane bisa dadi kabel sinyal mbukak / nutup.
2. Four-kabel utawa limang kabel tutup mbukak lan nutup setelan wektu proses: Nalika mbukak lan nutup tutup, nalika piranti deteksi ndeteksi sing mbukak utawa nutup tutup ing panggonan, iku perlu kanggo wektu tundha 300ms sadurunge mungkasi sumber daya, lan total wektu mbukak tutup kira 1s.
3. Tegangan drive minimal saka katup ora bakal luwih murah tinimbang 3V.Yen desain watesan saiki ana ing proses mbukak lan nutup tutup, nilai watesan saiki ora bakal luwih murah tinimbang 120mA
4. Bukaan lan tutup tutup motor bisa dinilai kanthi ndeteksi arus rotor sing dikunci ing sirkuit.Nilai saiki rotor sing dikunci bisa diwilang miturut voltase cut-off sing digunakake ing desain sirkuit, sing mung ana gandhengane karo voltase lan nilai resistensi.

Spesifikasi Teknik

barang syarat Standar

Media kerja

gas alam,LPG

Range aliran

0,016~6m3/h

Penurunan Tekanan

0~15KPa

Meter suit

G1.6/G2.5

Tegangan operasi

DC3 ~ 3.9V

ATEX

ExicⅡBT4 Gc

EN 16314-2013 7.13.4.3

Suhu operasi

-25 ℃ ~ 60 ℃

EN 16314-2013 7.13.4.7

Kelembapan relatif

5%~90%

Leakage

2KPaor 7,5 kab<1L/jam

EN 16314-2013 7.13.4.5

Kinerja motor listrik

21±10%Ω/14±2mH

Resistance winates saiki

9±1%Ω

Max saiki

≤140mA (DC3.9V)

wektu mbukak

≤1s(DC3V)

wektu nutup

≤1s(DC3V)

Mundhut tekanan

Kanthi kasus meter≤200Pa

EN 16314-2013 7.13.4.4

toleransi

≥10000次

EN 16314-2013 7.13.4.8

Panggonan instalasi

mlebu


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: