banner

Babagan awake dhewe

Fase I: Mulai

(2000 - 2006)

20 taun kepungkur, nalika Zhicheng durung diadegake, Perusahaan Instrumen Wish wis nggawe unit bisnis kanggo piranti cerdas.Perusahaan kasebut kanthi temenan nemokake prospek pasar meter gas prabayar, mula mula ngembangake bagean sing dibutuhake kanggo meter gas cerdas: meter gas sing dipasang ing tutup motor.Sanajan kapasitas pasar awal ora cukup amarga meter gas pinter mung wiwit berkembang, produksi katup meter gas taunan nganti 10.000 ing taun 2004, nggawe langkah sing apik kanggo divisi kasebut.

Liwat struktur tutup sekrup sing dikembangake dhewe lan dandan terus-terusan saka katup jinis RKF-1, perusahaan ngembangake pasar lan entuk terobosan volume pertama ing taun 2006, kanthi output taunan 100.000.Ing wektu iki ing lapangan katup meter gas cerdas, perusahaan wiwit manggoni posisi anjog.

about-us (4)

Tahap II: Pangembangan lan M&A

(2007 - 2012)

about-us (6)

Kanthi pangembangan industri, pasar meter gas pinter saya tambah akeh lan kapasitas produksi perusahaan saya tambah.Nanging, struktur katup siji ora bisa nyukupi jinis lan syarat meter pelanggan sing beda-beda, amarga tambah akeh produsen meter cerdas ing pasar.Kanggo adaptasi karo owah-owahan pasar, perusahaan entuk Chongqing Jianlin Fast-closing Valve ing 2012 lan nambahake baris produk canggih-RKF-2, dadi salah siji saka sawetara manufaktur domestik sing bisa ngasilake katup nutup kanthi cepet.Ing wektu sing padha, perusahaan terus nambah katup RKF-1, ngoptimalake struktur, nyuda biaya lan nambah linuwih, saengga katup RKF-1 dadi barang sing migunani kanggo perusahaan kanggo njelajah pasar.Wiwit iku, bisnis wis luwih ditambahi lan perusahaan wis mboko sithik berkembang lan berkembang.

Tahap III: Wiwitan Anyar

(2013 - 2016)

Wiwit taun 2013, tuwuhing pasar meter gas pinter domestik saya cepet lan panjaluk katup motor sing dibangun kanthi cepet.Ing dekade kepungkur, perusahaan kasebut terus ngupayakake pangembangan sing didorong inovasi lan tetep ana ing pojok ngarep manufaktur katup.Ing 2013, output taunan klep ngluwihi 1 yuta, nggawe kemajuan gedhe kanggo bisnis.Ing 2015, output taunan klep tekan 2,5 yuta, lan perusahaan wis kawangun produksi gedhe-ukuran, njupuk stabilitas kanggo output lan kualitas.Output taunan klep tekan 3 yuta ing 2016, lan posisi anjog perusahaan ing industri wis disetel.Ing taun sing padha, bagean bisnis saka Divisi Apparatus Intelligent dipisahake saka Wish Company kanggo diadegaké minangka Chengdu Zhicheng Technology Co., amarga pertimbangan saka keluwesan pangembangan bisnis lan expansion terus saka perusahaan.Wiwit kuwi, bab anyar wis diwiwiti kanggo Perusahaan Zhicheng.

measuring projector

Fase IV: Rapid Development

(2017 - 2020)

1B7A4742

Wiwit panyiapan perusahaan, industri katup meter gas wis mboko sithik berkembang menyang standarisasi.Pasar nuntut standar sing luwih dhuwur kanggo produk, lan kompetisi dadi luwih kuat.Kanggo nyukupi panjaluk pasar, perusahaan wiwit ngembangake tutup tutup RKF-4, sing duwe kerugian tekanan sing luwih murah lan ukuran sing luwih cilik dibandhingake karo katup RKF-1, lan bisa dicocogake karo versi meter liyane.
Ing wektu sing padha, meter gas komersial lan industri uga promosi intelijen.Zhicheng ngluncurake katup komersial lan industri RKF-5, sing kalebu kisaran aliran saka G6 nganti G25 lan ngidini adaptasi kanggo meter gas saka macem-macem jinis.
Ing 2017, produksi taunan perusahaan ngluwihi 5 yuta kanggo pisanan.Kanthi implementasine rencana "batu bara kanggo gas" nasional, industri meter gas cerdas ngalami pertumbuhan sing mbledhos.Akibaté, perusahaan wis mlebu fase pembangunan kanthi cepet, terus-terusan promosi operasi profesional lan standar lan berkembang ing industri.

Fase V: Pengembangan Terpadu

(2020 - saiki)

Wiwit taun 2020, tuwuhing pasar meter gas domestik saya suda.Wiwit kompetisi peer dadi banget lan pasar mboko sithik dadi transparan, pabrikan meter gas luwih sensitif marang rega, mula margin bathi bisnis perusahaan wis dikompres.Kanggo nggayuh pembangunan sustainable, perusahaan dipérang bisnis dadi patang bagean utama: meter gas dibangun ing katup motor, pengontrol gas pipeline, produk safety gas, lan produk-related gas liyane, kanggo njelajah pasar anyar.Perusahaan iki kanthi sregep ngembangake katup pipa, pengontrol meter aliran, lan produk sing gegandhengan karo gas, lan mboko sithik ngembangake klompok pelanggan anyar ing njaba produsen meter gas tradisional.
Ing wektu sing padha, perusahaan kasebut miwiti bisnis perdagangan internasional ing taun 2020 kanggo promosi produk domestik sing diwasa menyang pasar internasional.Pelanggan anyar nggawa syarat anyar, nggawe proses produksi lan sistem kualitas perusahaan luwih standar.Perusahaan njupuk standar internasional minangka kritéria lan entuk sertifikasi internasional liyane.Nalika ngembangake bisnis, perusahaan kasebut diakoni kanthi apik dening para pelanggan kanthi sikap tulus, kualitas apik, lan layanan kelas siji, njupuk langkah gedhe ing dalan kanggo nggedhekake pasar.

certificate