12

produk

Katup Motor Cepet-tutup sing dibangun kanggo meter Gas Smart

Nomer Model: RKF-4

Katrangan singkat:

Nomer Model:RKF-4 Dibangun ing meneng Motor Valve kanggo Smart Gas meter
Pambuka:
Produk iki minangka katup khusus sing dipasang ing meter gas kanggo ngontrol pedhot gas.Nganggo desain wangun sing unik, nduweni awak cilik lan kemampuan sing kuat kanggo adaptasi karo meter dasar.Bisa dipasang ing macem-macem spesifikasi meter gas.Kajaba iku, nduweni karakteristik biaya murah lan mundhut tekanan rendah.


Detail Produk

Tag produk

Panggonan instalasi

Katup motor bisa dipasang ing meter gas cerdas.

valve installation

Kaluwihan produk

Dibangun ing meneng Motor Valve kang Advantages
1. penurunan tekanan rendah
2. Struktur Stabil Tekanan Max bisa tekan 150mbar
3. Bentuk cilik, gampang dipasang
4. Biaya murah

Pandhuan kanggo Gunakake

1. Tipe katup iki nduweni rong kabel timbal kanggo nyuplai daya menyang katup.Kabel abang disambungake menyang daya positif (utawa daya negatif), lan kabel ireng disambungake menyang daya negatif (utawa daya positif) kanggo mbukak tutup (khusus, iku bisa disetel miturut kabutuhan customer).
2. Tegangan drive minimal saka katup ora bakal luwih murah tinimbang 3V.Yen desain watesan saiki ana ing proses mbukak lan nutup tutup, nilai watesan saiki ora bakal luwih murah tinimbang 130mA
3. Bukaan lan tutup tutup motor bisa diadili kanthi ndeteksi arus rotor sing dikunci ing sirkuit.Nilai saiki rotor sing dikunci bisa diwilang miturut voltase cut-off sing digunakake ing desain sirkuit, sing mung ana gandhengane karo voltase lan nilai resistensi.

Spesifikasi Teknik

barang syarat Standar

Media kerja

gas alam,LPG

Range aliran

0,016~6m3/h

Penurunan Tekanan

0~15KPa

Meter suit

G1.6/G2.5

Tegangan operasi

DC3 ~ 3.9V

ATEX

ExicⅡBT4 Gc

EN 16314-2013 7.13.4.3

Suhu operasi

-25 ℃ ~ 60 ℃

EN 16314-2013 7.13.4.7

Kelembapan relatif

5%~90%

Leakage

2KPaor 7,5 kab<1L/jam

EN 16314-2013 7.13.4.5

Kinerja motor listrik

21±10%Ω/14±2mH

Resistance winates saiki

9±1%Ω

Max saiki

≤140mA (DC3.9V)

wektu mbukak

≤0.8s(DC3V)

wektu nutup

≤0.8s(DC3V)

Mundhut tekanan

Kanthi kasus meter≤200Pa

EN 16314-2013 7.13.4.4

toleransi

≥10000次

EN 16314-2013 7.13.4.8

Panggonan instalasi

mlebu


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: