12

produk

Pipa Motor Ball Valve

Model No.: GDF-1

Katrangan singkat:

Nomer Model:GDF-1 Pipeline katup bal motorized

GDF-1 pipeline gas ball valve yaiku katup sing digunakake ing pipa gas kanggo ngontrol on-off medium transmisi.Bisa dipasang ing pipa gas minangka komponen independen, lan bisa kanthi otomatis ngontrol on-off gas kanthi andal;uga bisa digunakake bebarengan karo meter aliran kanggo mujudaken integrasi fungsi pangukuran gas pipo lan kontrol on-off.


Detail Produk

Tag produk

Panggonan instalasi

Katup bal bisa dipasang ing pipa gas

ball valve installation

Kaluwihan produk:

Gaskatup bola pipa's fitur lan kaluwihan

1. Iku tutup alon-mbukak lan cepet-nutup, lan wektu nutup kurang saka utawa padha karo 2s;
2. Ora mundhut meksa nalika nggunakake;
3. Good sealing, kinerja stabil lan dipercaya.
4. Desain struktur trek internal lan eksternal khusus, posisi sing akurat lan sealing sing dipercaya;nyuda torsi wiwitan tutup, lan bisa nyadari bukaan tutup ing lingkungan tekanan dhuwur, beban sing kurang lan konsumsi daya sing sithik;
5. Awak tutup digawe saka wesi aluminium cast, kang bobot entheng, apik ing resistance karat, lan bisa tahan meksa nominal saka 1.6MPa;struktur sakabèhé tahan kanggo kejut, geter, suhu dhuwur lan kurang, semprotan uyah, etc., lan bisa ngganti menyang macem-macem lingkungan ruangan Komplek.
6. Kothak motor lan gear dirancang kanggo disegel kanthi lengkap, kanthi tingkat proteksi ≥ IP65, lan motor lan gearbox ora ana kontak karo medium transmisi, lan nduweni kinerja bledosan sing apik.Apik banget linuwih tutup lan urip layanan;
7. Kekuwatan saka aktuator kuwat, lan bisa diblokir langsung sawise mbukak lan nutup ing panggonan, utawa bisa digawa menyang ngalih posisi;
8. Sawise tutup dibukak lan ditutup ing panggonan, mekanisme gerakan otomatis dikunci kanggo mesthekake yen tutup ora malfunction amarga pasukan external nalika iku ing negara stabil;
9. Mikro-motor diproses kanthi apik, komutator dilapisi emas, lan sikat digawe saka logam mulia, sing ningkatake resistensi karat lan stabilitas motor mikro dhewe, lan njamin operasi sing dipercaya jangka panjang. katup motor;
10. Arah asupan udara bisa diatur.

Pandhuan kanggo Gunakake

1. Katup kudu dipasang sacara horisontal, lan tutup kudu dipasang ing pipa liwat sambungan bolt flange standar.Sadurunge instalasi, slag wesi, teyeng, bledug lan macem-macem liyane ing antarmuka instalasi kudu di resiki kanggo nyegah gasket saka goresan lan rusak nyebabake bocor;
2. Bagian transmisi katup bisa diuripake 180 ° miturut syarat pelanggan, lan bisa digunakake kanthi normal sawise pangaturan.
3. Kabel abang lan ireng yaiku kabel motor, kabel abang disambungake menyang elektroda negatif, lan kabel ireng disambungake menyang elektroda positif kanggo mbukak tutup;
4. Katup bisa dilengkapi karo output sinyal ing posisi mbukak lan nutup, lan dianjurake kanggo nggunakake sinyal switch;garis putih iku mbukak ing-posisi sinyal umpan balik baris, kang short-circuited nalika mbukak ing panggonan, lan liyane saka stroke mbukak;garis biru iku garis sinyal umpan balik posisi ditutup, kang short-circuited nalika ditutup ing panggonan., liyane saka trip mbukak sirkuit;
5. Katup kudu ing negara ditutup sadurunge instalasi, iku strictly dilarang kanggo nggunakake ing kondisi overpressure utawa online bocor, lan iku strictly dilarang kanggo ndeteksi bocor karo mbukak geni;
6. Penampilan produk iki nduweni nameplate.

Spesifikasi Teknik

Ora. 号

Itms

Syarat

1

Media kerja

Gas alam LPG

2

diameteripun nominal (mm)

DN25

DN32

DN40

DN50

DN80

DN100

DN150

DN200

3

Range tekanan

0 ~ 0,8 Mpa

4

Tekanan nominal

1.6MPa

5

Tegangan operasi

DC3 ~ 7.2V

6

Operasi saiki

≤70mA(DC4.5V)

7

Max saiki

≤220mA (DC4.5V)

8

Diblokir saiki

≤220mA (DC4.5V)

9

Suhu operasi

-30 ℃ ~ 70 ℃

10

Suhu panyimpenan

-30 ℃ ~ 70 ℃

11

Kelembapan operasi

5%~95%

12

Kelembapan panyimpenan

≤95%

13

ATEX

ExibⅡB T4 Gb

14

Kelas perlindungan

IP65

15

wektu mbukak

≤250s(DC4.5V/0.8MPa)

(DN25~DN50)

≤450s (DC4.5V/0.8MPa)

(DN80~DN200)

16

wektu nutup

≤2s(DC4.5V)

17

Kebocoran

Ing ngisor 0.8MPa, bocor ≤0.55dm3/ h (wektu kompres 2 menit)

Ing ngisor 5KPa, bocor≤0.1dm3/h(kompres wektu2min)

18

Resistance motor

21Ω±1,5Ω

19

ngalih resistensi kontak

≤1.5Ω

20

toleransi

≥6000kaping(utawa 10taun

Spesifikasi Struktur

aswd

Dhiameter (mm)

GDF-1-DN25

GDF-1-DN32

GDF-1-DN40

GDF-1-DN50

GDF-1-DN80

GDF-1-DN100

GDF-1-DN150

GDF-1-DN200

L

160

180

226

226

310

350

480

520

W

130

130

160

160

220

246

336

412

H

293

295

316

316

355

380

431

489

A

115

140

150

165

200

220

285

340

B

85

100

110

125

160

180

240

295

C

14

18

18

18

18

18

22

22

D

59

59

73

73

92

106

132

165

E

77

77

77

77

77

77

77

77

F

138.5

138.5

138.5

138.5

138.5

138.5

138.5

138.5

G

18

18

23

23

23

23

25

 28

L1

114

114

114

114

114

114

114

114

L2

35

35

35

35

35

35

35

35

n

4

4

4

4

8

8

8

12


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produk sing gegandhengan