01

Kabar

  • Ngendi Asale Gas Alam?

    Ngendi Asale Gas Alam?

    Gas alam minangka bahan bakar utama ing urip saben dinane wong, nanging mung sawetara wong sing ngerti asale saka ngendi gas alam kasebut utawa carane ditularake menyang kutha lan omah.Sawise gas alam wis diekstrak, cara sing paling umum yaiku nggunakake pipa jarak jauh utawa truk tangki kanggo ngeterake gas alam cair ...
    Waca liyane
  • Chengdu Zhicheng ing World Clean Energy Equipment Conference

    Chengdu Zhicheng ing World Clean Energy Equipment Conference

    Konferensi Peralatan Energi Bersih Dunia 2022 dianakake ing Deyang, Sichuan, China wiwit tanggal 27 nganti 29 Agustus.Akeh peserta pameran kondhang saka njero lan luar negeri sing nampilake teknologi canggih lan aplikasi energi resik, kalebu nuklir, angin, hidrogen, lan gas alam.Chengdu Zhich...
    Waca liyane
  • Katup meter aliran cerdas-Pilihan sing luwih apik kanggo pipa komersial kutha

    Katup meter aliran cerdas-Pilihan sing luwih apik kanggo pipa komersial kutha

    Akeh wong duwe meteran gas cerdas ing omahe.Thanks kanggo pangembangan teknologi komunikasi nirkabel, distributor gas ora perlu maneh ngirim karyawan menyang omah pangguna, maca meter, nulis ing kertas lan upload data, meter cerdas nindakake iki ...
    Waca liyane
  • Gas Pipe Self-nutup Valve - Pilihan Best kanggo Pawon Safety

    Gas Pipe Self-nutup Valve - Pilihan Best kanggo Pawon Safety

    Minangka jinis energi kanggo urip sing ramah lingkungan, gas digunakake ing ruang lingkup sing akeh kayata omah lan restoran.Nalika bledosan bakal kelakon yen bocor gas ketemu geni, utawa dening operasi ora bener, lan jalaran bakal serius.Sementara pr...
    Waca liyane
  • Apa isine Gas Town?

    Apa isine Gas Town?

    Gas minangka istilah umum kanggo bahan bakar gas sing ngobong lan ngetokake panas kanggo digunakake dening warga kutha lan perusahaan industri.Ana macem-macem jinis gas, utamane gas alam, gas buatan, gas petroleum cair lan biogas.Ana 4 jinis gas kutha umum: Gas Alam, Gas Buatan, Liquefied ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan Zhicheng Valve

    Adhedhasar panjaluk pasar kanggo produk karo teknologi anyar ing industri gas, sawise dekade eksplorasi lan inovasi, Chengdu Zhicheng Technology Co LTD wis dikembangaké seri produk gas karo hak properti intelektual sawijining, kang wis exporte ...
    Waca liyane
  • Kepiye Cara Pilih Katup kanggo Meter Gas Sampeyan?

    Katup motor dipasang ing jero meter gas.Umumé, ana telung jinis meter gas rumah tangga: 1. tutup tutup tutup kanthi cepet;2. katup mateni gas normal;3. katup bal motor.Kajaba iku, yen meter gas industri kudu diadaptasi, katup meter gas industri dibutuhake ...
    Waca liyane
  • Kawruh Umum babagan Panggunaan Gas sing Aman

    Kawruh Umum babagan Panggunaan Gas sing Aman

    1. Gas alam pipa, sanajan dikenal minangka energi resik abad kaping 21, efisien, ramah lingkungan, nguntungake ekonomi, nanging, sawise kabeh, gas sing gampang kobong.Kanthi potensi risiko pembakaran lan bledosan, gas alam mbebayani banget.Kabeh wong kudu sinau carane prev ...
    Waca liyane
  • Telung Jinis Katup Gas Sipil Kudu Dimangerteni

    Telung Jinis Katup Gas Sipil Kudu Dimangerteni

    Ana telung jinis katup gas sipil sing saben wong kudu ngerti.1. Katup gas pipa omah Katup pipa jinis iki nuduhake katup utama pipa ing unit omah, jinis tutup tutup sing digunakake ing ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2