12

produk

Pipa self-close safety Valve

Nomer Model: GDF-2

Katrangan singkat:

Nomer Model:GDF-2 Pipeline self-close safty Valve

Katup tutup otomatis gas pipa minangka jinis katup ing ngarep kompor.Iki dipasang ing mburi pipa gas njero ruangan lan sadurunge kompor gas utawa pemanas banyu.Nduwe fungsi nutup kanthi overpressure, nutup dhewe kanthi underpressure lan nutup kanthi overcurrent.Nalika tekanan ing pipa luwih murah tinimbang utawa luwih dhuwur tinimbang nilai sing disetel, utawa tingkat aliran gas luwih dhuwur tinimbang nilai sing disetel, katup bisa ditutup kanthi otomatis ing wektu kanggo nyegah kacilakan safety.Iki minangka piranti pemotong darurat darurat pasif sing disenengi kanggo pipa gas njero ruangan.


Detail Produk

Tag produk

Panggonan instalasi

Katup nutup dhewe bisa dipasang ing pipa gas ing ngarep kompor utawa pemanas banyu.

product (2)
product (5)

Kaluwihan produk

Pipeline self-close safety Valve fitur lan kaluwihan
1. Reliable sealing
2. sensitivitas dhuwur
3. respon cepet
4.volume cilik
5. ora konsumsi energi
6. Gampang kanggo nginstal lan nggunakake
7. Panjang umur
8.Interface bisa selaras

Pengenalan fungsi

Overpressure mati otomatis
Nalika regulator tekanan ing mburi ngarep pipa gas ora normal utawa tekanan pipa dhuwur banget amarga tes tekanan pipa sing ditindakake dening perusahaan gas, katup kasebut bakal ditutup kanthi otomatis amarga tekanan pipa luwih dhuwur tinimbang nilai sing disetel. nyegah pipa bocor lan pedhot amarga tekanan pipa sing dhuwur.

Underpressure mateni otomatis
Nalika pengatur tekanan ing mburi ngarep pipa gas ora normal, sajrone periode konsumsi gas puncak, pipa gas diblokir dening es, kekurangan gas ing musim dingin, mandheg gas, panggantos, lan operasi pengurangan tekanan, pipa ruangan rusak. bencana buatan manungsa lan alam utawa katup mati darurat njero ruangan ditutup.Nalika tekanan gas luwih murah tinimbang nilai sing disetel utawa pasokan gas diganggu, katup bakal ditutup kanthi otomatis amarga tekanan pipa luwih murah tinimbang nilai sing disetel kanggo nyegah kacilakan gas amarga bocor.

Overflow mati otomatis
Nalika ngalih sumber gas lan pengatur tekanan ngarep-mburi saka pipa gas ora normal, utawa selang karet tiba mati, umur, utawa pecah, pipo aluminium-plastik lan selang logam sing listrik corroded lan perforated, owah-owahan kaku retak. , sambungane ngeculke, lan kompor gas ora normal, nyebabake gas ing pipa kebanjiran.Nalika tekanan ilang, katup bisa ditutup kanthi otomatis kanggo ngganggu pasokan gas.

Pandhuan kanggo Gunakake

product (6)

Katup kahanan tutup awal

product (8)

status kerja normal

product (7)

Undervoltage utawa overcurrent mateni dhewe

product (9)

overpressure mateni dhewe

1. Ing negara sumber gas normal, alon-alon angkat tombol angkat tutup munggah (mung angkat munggah alon-alon, ora nggunakake kakehan pasukan), tutup bisa dibukak, lan tombol angkat bakal kanthi otomatis ngreset sawise sampeyan ngeculake.Yen tombol angkat ora direset kanthi otomatis, mangga pencet tombol angkat kanthi manual kanggo ngreset.
2. Negara kerja normal katup ditampilake ing gambar.Yen sampeyan kudu ngganggu pasokan gas menyang piranti gas nalika digunakake, sampeyan mung kudu nutup tutup manual ing mburi stopkontak tutup.Dilarang mencet modul indikator kanthi tangan kanggo nutup tutup langsung;
3. Yen ditemokake yen modul indikator ngeculake lan nutup tutup nalika digunakake, nuduhake yen tutup wis mlebu ing voltase utawa over-current negara nutup (minangka ditampilake ing gambar).Pangguna bisa nindakake pamriksan dhiri kanthi alasan ing ngisor iki.Kanggo masalah sing ora bisa ditanggulangi dhewe, kudu ditanggulangi dening perusahaan gas.Aja ngatasi dhewe, alasan sing bisa ditindakake yaiku:
(1) Gangguan pasokan gas utawa tekanan pipa kurang banget;
(2) Perusahaan gas mandheg gas amarga pangopènan peralatan;
(3) Pipa njaba rusak amarga bencana alam lan buatan;
(4) Ing njero ruangan liyane Katup mati darurat ditutup amarga kahanan sing ora normal;
(5) selang karet tiba utawa piranti gas ora normal (kayata bocor udara sing disebabake dening switch abnormal);

4. Yen ditemokake yen modul indikator wis munggah menyang posisi sing paling dhuwur nalika digunakake, nuduhake yen katup ana ing kahanan overpressure lan nutup diri (minangka ditampilake ing gambar).Pangguna bisa nindakake inspeksi dhewe liwat alasan ing ngisor iki lan ngrampungake liwat perusahaan gas.Aja ngatasi dhewe, lan pencet mudhun sawise ngatasi masalah Modul indikator mulihake katup menyang negara tertutup awal, lan tutup bisa dibukak kanthi ngangkat tombol angkat tutup maneh.Alasan sing bisa nyebabake overpressure self-closing yaiku:
(1) Regulator tekanan ngarep-mburi saka pipa gas ora normal;
(2) Perusahaan gas nindakake operasi pipa.Tekanan pipa dhuwur banget amarga tes tekanan;

5. Sajrone nggunakake, yen sampeyan ora sengaja ndemek modul indikator lan nyebabake tutup tutup, sampeyan kudu ngangkat tombol kanggo mbukak maneh tutup.

Spesifikasi Teknik

barang

Kinerja

Standar Referensi

Media kerja

gas alam,Gas batu bara

Alur Rated

0,7 m³/h

1,0 m³/h

2,0 m³/h

GB / T 6968-2011

Tekanan operasi

02 kPa

operasisuhu

-2060

Suhu panyimpenan

-2060

Kelembapan

5%90%

Kebocoran

Ketemu standar CJ/T 447-2014

CJ/T 447-2014

Closingwektu

3s

Overpressure tekanan self-closing

8±2 kPa

Tekanan self-closing underpressure

0.8±0,2 kPa

Aliran nutup dhewe overflow

1,4m³/h

2,0m³/h

4,0m³/h

Spesifikasi Struktur

product (1) product (4) product (3)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: