12

produk

Pipa Motor Floating-bal Valve

Nomer Model: GDF-5

Katrangan singkat:

Nomer Model:GDF-5 Pipeline motorized floating-ball valve
GDF-5 pipeline gas floating ball valve yaiku katup bal ngambang.Bisa diselehake ing pipa kanthi mandiri kanggo ngontrol otomatis on-off media transmisi kayata gas alam lan lenga;uga bisa dilengkapi flowmeter kanggo mujudake pangukuran aliran lan kontrol on-off saka medium transmisi pipa.Nduwe karakteristik operasi sing dipercaya, wektu ganti tutup sing cendhak lan tekanan kerja sing dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Panggonan instalasi

Katup bal ngambang bisa dipasang ing pipa gas

GDF (2)

Kaluwihan produk

Fitur lan kaluwihan katup bal pipa gas
1. Tekanan kerja gedhe, lan tutup bisa dibukak lan ditutup kanthi stabil ing lingkungan kerja 0.4MPa;
2. Bukak tutup lan wektu nutup cendhak, lan bukaan tutup lan wektu tutup kurang saka utawa padha karo 50s ing voltase kerja watesan 7.2V;
3. Ora ana mundhut tekanan, lan desain struktur mundhut tekanan nol kanthi diameter tutup sing padha karo diameter pipa diadopsi;
4. Kinerja sealing tutup tutup apik, lan segel digawe saka karet nitril karo resistance suhu dhuwur (60 ℃) lan suhu kurang (-25 ℃).
5. Kanthi ngalih watesan, bisa kanthi ndeteksi status ing-posisi tutup ngalih;
6. Katup on-off mlaku kanthi lancar, tanpa geter lan swara sing kurang;
7. Kothak motor lan gear disegel kanthi lengkap, lan tingkat proteksi yaiku ≥IP65, sing ngalangi medium transmisi mlebu, lan nduweni kinerja bledosan sing apik;
8. Awak tutup digawe saka aluminium, sing bisa tahan tekanan 1.6MPa, nolak kejut lan getaran, lan adaptasi karo lingkungan sing kompleks;
9. Lumahing awak tutup anodized, sing ayu lan resik lan nduweni kinerja anti-karat sing apik;

Pandhuan kanggo Gunakake

1. Kabel abang lan kabel ireng minangka kabel listrik, kabel ireng disambungake menyang elektroda positif, lan kabel abang disambungake menyang elektroda negatif kanggo mbukak tutup;
2. Garis output sinyal ing posisi opsional: 2 garis putih minangka garis sinyal ing posisi sing mbukak tutup, sing short-circuited nalika tutup ing panggonan;2 garis biru minangka garis sinyal ing posisi tutup tutup, sing short-circuited nalika tutup ing panggonan;(Sawise tutup dibukak utawa ditutup, sumber daya biasane ditambahake kanggo 5s kanggo njamin stabilitas sinyal ing posisi)
3. Kothak deceleration saka tutup bisa diputer 180 derajat minangka kabèh miturut penak saka customer kanggo nginstal kothak kontrol, lan tutup bisa digunakake biasane sawise rotasi;
4. Gunakake bolt flange standar kanggo nyambungake klep, pipa, lan flowmeters.Sadurunge instalasi, pasuryan mburi flange kudu kasebut kanthi teliti, di resiki kanggo nyegah slag wesi, teyeng, bledug lan obyek cetha liyane ing lumahing mburi saka scratching gasket lan nyebabake bocor;
5. Katup kudu dipasang ing pipa utawa flowmeter kanthi tutup ditutup.Dilarang banget kanggo nggunakake ing negara overpressure utawa bocor gas lan kanggo ndeteksi bocor karo geni mbukak;
6. Tampilan produk iki diwenehake karo nameplate.

 

Spesifikasi Teknik

Ora. 号

Itms

Syarat

1

Media kerja

Gas alam LPG

2

diameteripun nominal (mm)

DN25

DN40

DN50

DN80

DN100

3

Range tekanan

0 ~ 0,4 Mpa

4

Tekanan nominal

0,8 MPa

5

Tegangan operasi

DC3 ~ 7.2V

6

Operasi saiki

≤50mA(DC4.5V)

7

Max saiki

≤350mA (DC4.5V)

8

Diblokir saiki

≤350mA (DC4.5V)

9

Suhu operasi

-25 ℃ ~ 60 ℃

10

Suhu panyimpenan

-25 ℃ ~ 60 ℃

11

Kelembapan operasi

5%~95%

12

Kelembapan panyimpenan

≤95%

13

ATEX

ExibⅡB T4 Gb

14

Kelas perlindungan

IP65

15

wektu mbukak

≤60s(DC7.2V)

16

wektu nutup

≤60s(DC7.2V)

17

Kebocoran

Ing ngisor 0.4MPa, bocor ≤0.55dm3/ h (wektu kompres 2 menit)

Ing ngisor 5KPa, bocor≤0.1dm3/h(kompres wektu2min)

18

Resistance motor

21Ω±3Ω

19

ngalih resistensi kontak

≤1.5Ω

20

toleransi

≥4000kaping

Spesifikasi Struktur

GDF (1)

Dhiameter

L

H

ΦA

ΦB

nx ΦC

D

G

DN25

140

212

Φ115

Φ85

4 x Φ14

51

18

DN40

178

246

Φ150

Φ110

4 x Φ18

67

18

DN50

178

262

Φ165

Φ125

4 x Φ18

76

18

DN80

203

300

Φ200

Φ160

8 x Φ18

91

20

DN100

229

317

Φ220

Φ180

8 x Φ18

101

20


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produk sing gegandhengan