12

produk

Katup Mati Motor Dibangun ing Meter Gas Bisnis lan Industri

Nomer Model: RKF-5

Katrangan singkat:

Nomer Model:Katup Mati Motor Dibangun ing Meter Gas Bisnis lan Industri
Produk iki minangka katup khusus sing dipasang ing meter gas kanggo ngontrol pedhot gas.Ngadopsi desain wangun sing unik, nduweni linuwih dhuwur, mundhut tekanan rendah, lan biaya sing bisa dikontrol.Ing wektu sing padha, kita nggunakake proses plating emas ing commutator motor, kang nemen mbenakake resistance karat saka tutup.


Detail Produk

Tag produk

Panggonan instalasi

Katup motor bisa dipasang ing meter gas cerdas.

Valve installation

Kaluwihan produk

Kaluwihan B& Motor Valve sing dibangun ing
1. penurunan tekanan rendah
2. struktur Stabil Tekanan Max bisa tekan 200mbar
3. Bentuk cilik, gampang dipasang
4. Biaya murah

Pandhuan kanggo Gunakake

1. Kabel timbal saka katup jinis iki nduweni telung spesifikasi: loro-kawat, papat-kabel utawa enem-kabel.Kabel timbal saka tutup loro-kabel mung digunakake minangka garis daya tumindak tutup, kabel abang disambungake menyang positif (utawa negatif), lan kabel ireng disambungake menyang negatif (utawa positif) kanggo mbukak tutup (khusus, bisa disetel miturut requierements customer).Kanggo katup papat-kabel lan enem-wir e, loro kabel (abang lan ireng) minangka kabel sumber daya kanggo tumindak katup, lan loro utawa papat kabel isih ana kabel switch status, sing digunakake minangka kabel output sinyal kanggo mbukak. lan posisi ditutup.
2. Keperluan wektu sumber daya: nalika mbukak / nutup tutup, sawise piranti deteksi ndeteksi katup kasebut, kudu tundha 2000ms sadurunge mandhegake sumber daya, lan total wektu operasi kira-kira 4,5 detik.
3. Bukaan lan tutup tutup motor bisa dinilai kanthi ndeteksi arus rotor sing dikunci ing sirkuit.Nilai saiki rotor sing dikunci bisa diwilang miturut voltase cut-off sing digunakake ing desain sirkuit, sing mung ana gandhengane karo voltase lan nilai resistensi.
4. Disaranake voltase DC minimal saka tutup ngirim ora kurang saka 3V.Yen desain watesan saiki ana ing proses mbukak lan nutup tutup, nilai watesan saiki ora kurang saka 120mA.

Spesifikasi Teknik

barang syarat Standar

Media kerja

gas alam,LPG

Range aliran

0,016~6m3/h

Penurunan Tekanan

0~20 KPa

Meter suit

G6/G10/G16/G25

Tegangan operasi

DC3 ~ 3.9V

ATEX

ExicⅡBT4 Gc

EN 16314-2013 7.13.4.3

Suhu operasi

-25 ℃ ~ 60 ℃

EN 16314-2013 7.13.4.7

Kelembapan relatif

5%~90%

Leakage

2KPaor 7,5 kab<1L/jam

EN 16314-2013 7.13.4.5

Kinerja motor listrik

20±10%Ω/16±2mH

Resistance winates saiki

12±1%Ω

Max saiki

≤130mA (DC3.9V)

wektu mbukak

≤4,5 detik (DC3V)

wektu nutup

≤4,5 detik (DC3V)

Mundhut tekanan

Kanthi kasus meter≤200Pa

EN 16314-2013 7.13.4.4

toleransi

≥10000 kaping

EN 16314-2013 7.13.4.8

Panggonan instalasi

Inlet/outlet


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: