12

produk

Katup Motor Cepet-tutup sing dibangun kanggo meter Gas Smart

Nomer Model: RKF-2

Katrangan singkat:

Nomer Model:RKF-2 Dibangun ing Cepet-cedhak Motor Valve kanggo Smart Gas meter
Produk iki minangka katup khusus sing dipasang ing meter gas kanggo ngontrol pedhot gas.Ngadopsi desain mekanisme ratchet sing unik, ora ana masalah pamblokiran motor ing proses mbukak lan nutup tutup.Desain iki ngalangi pindah saka kang rusak utawa macet ing voltase dhuwur.Ana spring ing tutup, kang nyerep energi nalika tutup mbukak, supaya energi sing dibutuhake kanggo nutup tutup banget kurang, kang bisa entuk cepet nutup tutup.


Detail Produk

Tag produk

Panggonan instalasi

Katup motor bisa dipasang ing meter gas cerdas.

fast-close gas meter valve1

Kaluwihan

Dibangun ing motor bal katup kang Advantages
1. Cepet nutup
2. struktur Stabil Tekanan Max bisa tekan 200mbar
3. Nutup kanthi kurang energi
4. Solusi selaras fleksibel: Sampeyan bisa milih fungsi ngalih saka 2 kabel kanggo 6 kabel.
5. Ora ana motor blocking

Pandhuan kanggo Gunakake

1. Kabel timbal saka katup jinis iki nduweni telung spesifikasi: loro-kawat, papat-kabel utawa enem-kabel.Kabel timbal saka tutup loro-kabel mung digunakake minangka garis daya tumindak tutup, kabel abang disambungake menyang positif (utawa negatif), lan kabel ireng disambungake menyang negatif (utawa positif) kanggo mbukak tutup (khusus, bisa disetel miturut requierements customer).Kanggo katup papat-kabel lan enem-wir e, loro kabel (abang lan ireng) minangka kabel sumber daya kanggo tumindak katup, lan loro utawa papat kabel isih ana kabel switch status, sing digunakake minangka kabel output sinyal kanggo mbukak. lan posisi ditutup.
2. Syarat sumber daya: DC2.5V kanggo 2s nalika mbukak tutup.Nalika tutup tutup, wektu sumber daya kudu luwih saka 300ms, lan tutup bisa èfèktif dibukak lan ditutup.
3. Tegangan drive minimal saka katup ora bakal luwih murah tinimbang 2.5V.Yen desain watesan saiki ana ing proses mbukak lan nutup tutup, nilai watesan saiki ora bakal luwih murah tinimbang 100mA.
4. Disaranake voltase DC minimal saka tutup ngirim ora kurang saka 2.5V.Yen desain watesan saiki ana ing proses mbukak lan nutup tutup, nilai watesan saiki ora kurang saka 60mA.

Spesifikasi Teknik

barang syarat Standar

Media kerja

gas alam,LPG

Range aliran

0,016~6m3/h

Penurunan Tekanan

0~20 KPa

Meter suit

G1.6/G2.5

Tegangan operasi

DC 2.5 ~ 3.9V

ATEX

ExicⅡBT4 Gc

EN 16314-2013 7.13.4.3

Suhu operasi

-25 ℃ ~ 60 ℃

EN 16314-2013 7.13.4.7

Kelembapan relatif

5%~90%

Leakage

2KPaor 7,5 kab<1L/jam

EN 16314-2013 7.13.4.5

Kinerja motor listrik

14±10%Ω/8±2mH

Resistance winates saiki

10±1%Ω

Max saiki

≤173mA (DC3.9V)

wektu mbukak

≤2s(DC3V)

wektu nutup

≤0.3s(DC3V)

Limit Ngalih

Ora ana / siji sisih / twp sisih

Ngalih resistance

≤0,2Ω

Mundhut tekanan

Kanthi kasus meter≤200Pa

EN 16314-2013 7.13.4.4

toleransi

≥10000次

EN 16314-2013 7.13.4.8

Panggonan instalasi

mlebu


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: