12

produk

Dibangun ing Motor Ball Valve kanggo Smart Gas meter

Model Nomer: RKF-6

Katrangan singkat:

Produk iki minangka katup khusus sing dipasang ing meter gas kanggo ngontrol pedhot gas.Katup nganggo transmisi gear, sing nyederhanakake struktur lan ningkatake linuwih lan kinerja.Iki minangka tutup bolongan Full kanthi struktur khusus paten, saengga nduweni kinerja bledug sing apik lan ora ana tekanan.


Detail Produk

Tag produk

Panggonan instalasi

Katup motor bisa dipasang ing meter gas cerdas.

Built -in Motor Ball Valve for Smart Gas meter (2)

Kaluwihan

1. Ora mundhut tekanan
2. Struktur Stabil Tekanan Max bisa tekan 500mbar
3. Good Bledug-bukti Performance
4. Solusi selaras fleksibel: Sampeyan bisa milih fungsi ngalih saka 2 kabel kanggo 6 kabel.

instruksi kanggo nggunakake

1. Kabel timbal saka katup jinis iki nduweni telung spesifikasi: loro-kawat, papat-kabel utawa enem-kabel.Kabel timbal saka tutup loro-kabel mung digunakake minangka garis daya tumindak tutup, kabel abang disambungake menyang positif (utawa negatif), lan kabel ireng disambungake menyang negatif (utawa positif) kanggo mbukak tutup (khusus, bisa disetel miturut kabutuhan pelanggan).Kanggo katup papat-kawat lan enem-kabel, loro kabel (abang lan ireng) minangka kabel sumber daya kanggo tumindak katup, lan loro utawa papat kabel isih ana kabel switch status, sing digunakake minangka kabel output sinyal kanggo mbukak lan posisi ditutup.
2. Four-kabel utawa enem-kabel tutup mbukak lan nutup setelan wektu proses: Nalika tutup dibukak utawa ditutup, nalika piranti deteksi ndeteksi sinyal mbukak utawa nutup tutup, sumber daya kudu telat kanggo 300ms, lan banjur sumber daya mandheg.Total wektu mbukak tutup kira-kira 6s.
3. Bukaan lan tutup katup motor loro-kabel bisa diadili kanthi ndeteksi arus rotor sing dikunci ing sirkuit.Nilai saiki rotor sing dikunci bisa diwilang miturut voltase cut-off sing digunakake ing desain sirkuit, sing mung ana gandhengane karo voltase lan nilai resistensi.
4. Disaranake voltase DC minimal saka tutup ngirim ora kurang saka 2.5V.Yen desain watesan saiki ana ing proses mbukak lan nutup tutup, nilai watesan saiki ora kurang saka 60mA.

Spesifikasi Teknik

barang syarat Standar
Media kerja Gas alam, LPG  
Range aliran 0,016~10m3/h  
Penurunan Tekanan 0~50 KPa  
Setelan meteran G1.6/G2.5/G4  
Tegangan operasi DC 2.5 ~ 3.9V  
ATEX ExicⅡBT4 Gc EN 16314-2013 7.13.4.3
Suhu operasi -25 ℃ ~ 60 ℃ EN 16314-2013 7.13.4.7
Kelembapan relatif 5%~90%  
Kebocoran 2KPa utawa 7.5ka <1L/h,50KPa <5L/jam EN 16314-2013 7.13.4.5
Kinerja motor listrik 35±10%Ω/23±2mH + 21±1%Ω  
50±10%Ω/31±2mH + 0  
70±10%Ω/50±2mH + 0  
Max saiki ≤86mA (DC3.9V)  
wektu mbukak ≤6s(DC3V)  
wektu nutup ≤6s(DC3V)  
Limit Ngalih Ora ana / siji sisih / twp sisih  
Ngalih resistance ≤0,2Ω  
Mundhut tekanan Kanthi kasus meter≤200Pa EN 16314-2013 7.13.4.4
toleransi ≥10000次 EN 16314-2013 7.13.4.8
Panggonan instalasi    

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: