banner

dhukungan layanan

Konsultasi Pre-sales

1. Zhicheng duwe tim sales profesional kanggo nyedhiyakake layanan pra-sales marang pelanggan.
Tim sales duwe kawruh profesional babagan produk lan bisa nyedhiyakake dhukungan teknis lan rekomendasi skema kanthi dhukungan saka tim teknis kita.Kita bisa kanthi sabar mangsuli kabeh pitakon sampeyan lan mbantu milih produk sing paling cocog kanggo sampeyan.
2. Sampel kurban kanggo sampeyan nyoba.
Sampel bakal ditawakake kanggo verifikasi yen cocog karo pangarepan sampeyan.Kabeh komentar lan saran nunggu dirungokake.
3. Nggawe saran mbangun kanggo produk sampeyan
Persyaratan produksi khusus bakal diatur supaya cocog karo kabutuhan pelanggan.

000
25641

Dhukungan Sajrone Sales

1. Kontrol kualitas
Kabeh proses inspeksi kualitas dikontrol liwat bahan menyang proses produksi lan produk rampung.
2. Persiapan Simpenan
Kanggo sawetara produk, sawetara gelar stok bakal disiapake kanggo para pelanggan supaya bisa dikirim kanthi pas.
3. Umpan balik pas wektune
Umpan balik lan komunikasi pas wektune babagan kabeh owah-owahan lan kahanan.

Layanan sawise dodolan

1. Priksa manawa tingkat kualifikasi produk konsisten karo syarat pelanggan.
2. Yen ana masalah, solusi bakal diwenehake.
3. Yen pelanggan duwe kabutuhan sawise-sales liyane, bakal ditanggulangi liwat negosiasi pas wektune.

41564