banner

kabar

Zhicheng Rawuh ing Ekspo GAS & PEMANASAN CHINA 2021: Ningkatake Proses Gas Cerdas

Pameran (24th) GAS & HEATING CHINA 2021 dianakake ing Pusat Ekspo Internasional Hangzhou dening Asosiasi Gas China, saka 27 nganti 29 Oktober 2021, lan Zhicheng wis nampilake macem-macem produk lan teknologi canggih.Iki minangka pameran industri gas taunan paling gedhe ing China, ngumpulake mayoritas perusahaan sing gegandhengan karo gas, nggawa informasi anyar lan ijol-ijolan sing ramah.Saiki, China wiwitane nggawe sistem energi sing resik, kurang karbon, ijo, aman, lan efisien, lan pambangunan gas kutha minangka bagean penting saka transformasi struktur energi China.Pameran iki nggambarake kemajuan anyar pangembangan industri gas China.

Produk kita kira-kira dipérang dadi pirang-pirang kategori: katup motor sing dipasang ing meter gas, katup kontrol listrik gas pipa remot, katup tutup otomatis safety gas, lan produk sing ana gandhengane karo gas kayata sensor ultrasonik, konektor pin kaca, aktuator katup listrik. , lan weker gas.Ndhukung semangat riset lan pangembangan independen, terus-terusan ningkatake produk lan ngeculake versi anyar, kita wis ningkatake teknologi R&D, entuk paten produk, ningkatake kinerja, lan mbukak pasar produk.

gas exhibition
gas expo

Kanthi tim sales profesional lan tim teknis, anggota tim kita ngenalake produk, konsep teknologi, lan budaya merek kanggo kabeh wong sing ngunjungi stand kita.Kita aktif promosi kontrol cerdas gas lan aplikasi safety gas kabeh wektu iki, nyumbang kanggo aplikasi lan akselerasi wutah kanggo energi ijo.Perusahaan kita wis ngolah industri luwih saka 20 taun, kanthi tampilan fokus pelanggan lan perspektif pangembangan Green Energy.Iku tansah niat lan misi kanggo nggawe nilai paling gedhe kanggo pelanggan lan masyarakat, kasedhiya karo produk competitive lan layanan tulus lan profesional.Kanthi "Carbon Summit", "Netralitas Karbon" lan jaman intelijen muncul, Zhicheng ngeyel babagan inovasi independen kaya biasane, ngadeg ing ngarep pangembangan industri kanggo mimpin kemajuan.

gas meter valve manufacturer
gas meter valve

Wektu kirim: Dec-31-2021