banner

kabar

Kepiye Cara Pilih Katup kanggo Meter Gas Sampeyan?

Katup motor dipasang ing meter gas.Umumé, ana telung jinis meter gas rumah tangga: 1. tutup tutup tutup kanthi cepet;2. katup mateni gas normal;3. katup bal motor.Kajaba iku, yen meter gas industri kudu diadaptasi, katup meter gas industri dibutuhake.

Mangkene fitur lan bedane:

Katup tutup sing nutup kanthi cepet bisa ditutup kanthi cepet, mula diarani kanthi cepet nalika nutup.Katup tutup gas iki nduweni struktur nyopir gear-lan-rak lan bisa adaptasi karo meter gas G1.6-G4.Menapa malih, iku bisa ditambahake karo 1 (utawa 2) pungkasan ngalih (kanggo pass mbukak / ditutup-ing-panggonan sinyal).

Katup mateni normal luwih cilik dibandhingake karo tutup tutup sing nutup kanthi cepet, saengga ora bisa ditambahake nganggo saklar mburi.Iki tutup Iku meneng nyopir tutup tutup, lan iku uga ditrapake kanggo G1.6-G4 meter gas.

Katup bal meter gas bisa digunakake kanthi tingkat aliran sing luwih dhuwur.Iki minangka katup bal sing nyopir pindah lan bisa adaptasi karo sawetara aliran meter gas sing luwih akeh, saka G1.6 nganti G6.Bisa ditambahake karo 1 utawa 2 pungkasan ngalih uga.Kajaba iku, struktur kasebut ngidini kanggo lulus tes bledug.

Katup tutup industri bisa digunakake ing meter gas kanthi tingkat aliran sing luwih dhuwur.Katup motor industri duwe struktur nyopir sekrup, lan ditrapake kanggo meter gas G6-G25.Katup jinis iki uga bisa ditambah karo 1 utawa 2 saklar mburi.

Kabeh katup meter gas iki bisa digunakake ing gas alam lan LPG uga.Sawetara katup motor kasebut bisa digawe dadi katup eksternal, saengga sawetara aplikasi cukup amba, cukup kanggo panggunaan gas saben dina.


Wektu kirim: Mei-30-2022